TÈCNIC DE MANTENIMENT ASCENSORS a Andorra La Vella 22.000 €

22.000 €
Andorra Andorra La Vella Treball  Enginyers i tècnics Oferta de feina

TÈCNIC DE MANTENIMENT ASCENSORS

Considerada com una de les companyies més innovadores del món, KONE és líder mundial en el negoci dels elevadors, escales mecàniques i portes automàtiques. Fundada el 1910 a Finlàndia, el 2017 va tenir unes vendes netes de 8.9 bilions d’euros, som més de 55.000 treballadors, repartits en més de 1000 centres de treball a més de 60 països al voltant del món.

La nostra passió per la seguretat i la qualitat ens defineixen, els nostres valors: Energia per la renovació, guanyar junts, passió pel rendiment i la satisfacció del client, formen una increïble base que descriu com som treballant, la nostra cultura de companyia.

A KONE la clau del nostre èxit són els treballadors. Ens enorgullim d’oferir una àmplia gamma d’incentius que motiven i animen, fen de KONE un gran lloc per treballar. Vols unir-te al nostre equip?

Busquem per la nostra seu a Andorra: TÈCNIC DE MANTENIMENT

La teva missió principal serà garantir la seguretat mitjançant un adequat manteniment preventiu i correctiu dels equips d’elevació, promovent els nostres serveis a través d’un adequat assessorament professional.

Volem que tots els nostres empleats, usuaris dels nostres equips i partners arribin a casa segurs cada dia, per això busquem Tècnics que realitzin el servei de manteniment respectant els estàndards de qualitat, els processos, temps i que mantinguin una bona relació amb cada un dels nostres clients. A KONE fem les coses junts, i tindràs el suport d’un equip destinat a prestar suport al teu dia a dia i comptaràs amb un Supervisor que treballarà al teu costat per aconseguir els millors resultats.

Si disposes del carnet de mantenidor d’ascensors, àmplia experiència en la gestió del manteniment preventiu i correctiu d’elevadors multimarca, carnet de conduir i aportes experiència al servei al client, t’estem esperant!

A KONE oferim:

- Incorporació a una empresa multinacional líder al sector.
- Lloc de treball estable. Contracte indefinit.
- Salari en funció del perfil, categoria, i sempre per sobre se conveni.
- Remuneració fixa, més variable i incentius.
- Possibilitats de desenvolupament professional reals.
- Excel·lent ambient de treball.
- Formació continua a càrrec de l’empresa
- Vehicle de treball, mòbil

A KONE ens esforcem per ser un gran lloc on treballar, estem orgullosos d’oferir un gran nombre d’experiència i oportunitats nacionals que t’ajudaran a assumir els teus objectius professionals i personals. Treballar a KONE et permetrà tenir una vida sana i equilibrada entre la personal i la professional.

Som una companyia adherida al pacte mundial de les Nacions Unides, no discriminem per raons de raça, color, sexe, edat, origen, religió, gènere, estatus o discapacitat.REF: 439971
Sou anyal mínim: 22.000 €
Detalls

Caracteristiques


  •  Contracte fixe
  •  Formació a càrrec de l'empresa
  •  Incorporació immediata
  •  Jornada completa

Ubicació

Raquel Castejon

Usuari Professional
Alta desde 14.02.2019
Usuari num. 33800

Contacte usuari
Contactar amb Raquel Castejon
Tel. 647339349
Digues que m'has vist a buscofeina.ad
raquel.castejon@kone.com
www.kone.es
C/ Santa Leonor Nº65
1 anuncis al grup finpp.com
1 anuncis a buscofeina.ad

Contactar per e-mail
Ompli els següents camps per enviar un e-mail al anunciant.
 Imprimir fitxa en format pdf

 Destacar aquest anunci en Premium
L'anunci es posarà en el primer lloc disponible de portada, apareixerà com a publicat ara mateix i tindrà un ressaltat Premium amb més visibilitat.

Puja i destaca aquest anunci per SMS enviant:

TOP 439971 al 808

(Cost 2 € + Canon, servei professional operat per Andorra Telecom)

 Altres anuncis d'aquest usuariTotes les fotos de l'anunci