Tècnic De Manteniment Ascensors en Andorra La Vella 22.000 €

22.000 €
Andorra Andorra La Vella Trabajo  Ingenieros y tecnicos Oferta de trabajo

Tècnic De Manteniment Ascensors

Considerada Com Una De Les Companyies Més Innovadores Del Món, Kone És Líder Mundial En El Negoci Dels Elevadors, Escales Mecàniques I Portes Automàtiques. Fundada El 1910 A Finlàndia, El 2017 Va Tenir Unes Vendes Netes De 8.9 Bilions D’Euros, Som Més De 55.000 Treballadors, Repartits En Més De 1000 Centres De Treball A Més De 60 Països Al Voltant Del Món.

La Nostra Passió Per La Seguretat I La Qualitat Ens Defineixen, Els Nostres Valors: Energia Per La Renovació, Guanyar Junts, Passió Pel Rendiment I La Satisfacció Del Client, Formen Una Increïble Base Que Descriu Com Som Treballant, La Nostra Cultura De Companyia.

A Kone La Clau Del Nostre Èxit Són Els Treballadors. Ens Enorgullim D’Oferir Una Àmplia Gamma D’Incentius Que Motiven I Animen, Fen De Kone Un Gran Lloc Per Treballar. Vols Unir-Te Al Nostre Equip?

Busquem Per La Nostra Seu A Andorra: Tècnic De Manteniment

La Teva Missió Principal Serà Garantir La Seguretat Mitjançant Un Adequat Manteniment Preventiu I Correctiu Dels Equips D’Elevació, Promovent Els Nostres Serveis A Través D’Un Adequat Assessorament Professional.

Volem Que Tots Els Nostres Empleats, Usuaris Dels Nostres Equips I Partners Arribin A Casa Segurs Cada Dia, Per Això Busquem Tècnics Que Realitzin El Servei De Manteniment Respectant Els Estàndards De Qualitat, Els Processos, Temps I Que Mantinguin Una Bona Relació Amb Cada Un Dels Nostres Clients. A Kone Fem Les Coses Junts, I Tindràs El Suport D’Un Equip Destinat A Prestar Suport Al Teu Dia A Dia I Comptaràs Amb Un Supervisor Que Treballarà Al Teu Costat Per Aconseguir Els Millors Resultats.

Si Disposes Del Carnet De Mantenidor D’Ascensors, Àmplia Experiència En La Gestió Del Manteniment Preventiu I Correctiu D’Elevadors Multimarca, Carnet De Conduir I Aportes Experiència Al Servei Al Client, T’Estem Esperant!

A Kone Oferim:

- Incorporació A Una Empresa Multinacional Líder Al Sector.
- Lloc De Treball Estable. Contracte Indefinit.
- Salari En Funció Del Perfil, Categoria, I Sempre Per Sobre Se Conveni.
- Remuneració Fixa, Més Variable I Incentius.
- Possibilitats De Desenvolupament Professional Reals.
- Excel·lent Ambient De Treball.
- Formació Continua A Càrrec De L’Empresa
- Vehicle De Treball, Mòbil

A Kone Ens Esforcem Per Ser Un Gran Lloc On Treballar, Estem Orgullosos D’Oferir Un Gran Nombre D’Experiència I Oportunitats Nacionals Que T’Ajudaran A Assumir Els Teus Objectius Professionals I Personals. Treballar A Kone Et Permetrà Tenir Una Vida Sana I Equilibrada Entre La Personal I La Professional.

Som Una Companyia Adherida Al Pacte Mundial De Les Nacions Unides, No Discriminem Per Raons De Raça, Color, Sexe, Edat, Origen, Religió, Gènere, Estatus O Discapacitat.REF: 439971
Sueldo anual minimo: 22.000 €
Detalles

Caracteristicas


  •  Contrato fijo
  •  Formación a cargo de la empresa
  •  Incorporación inmediata
  •  Jornada completa

Ubicación

Raquel Castejon

Usuario Profesional
Alta desde 14.02.2019
Usuario num. 33800

Contacto usuario
Contactar con Raquel Castejon
Tel. 647339349
Di que me has visto en buscofeina.ad
raquel.castejon@kone.com
www.kone.es
C/ Santa Leonor Nº65
1 anuncios en el grupo finpp.com
1 anuncios en buscofeina.ad

Contactar por e-mail
Rellene los siguientes campos para mandar un e-mail al anunciante.
 Imprimir fitxa en format pdf

 Destacar este anuncio en Premium
L'anunci es posarà en el primer lloc disponible de portada, apareixerà com a publicat ara mateix i tindrà un ressaltat Premium amb més visibilitat.

Puja i destaca aquest anunci per SMS enviant:

TOP 439971 al 808

(Cost 2 € + Canon, servei professional operat per Andorra Telecom)

 Otros anuncios de este usuarioTodas las fotos del anuncio