Tècnic De Manteniment Ascensors a Andorra La Vella 22.000 €

22.000 €
андорра Andorra La Vella Я работаю  Инженеры и техники предложение работы

Tècnic De Manteniment Ascensors

Considerada Com Una De Les Companyies Més Innovadores Del Món, Kone És Líder Mundial En El Negoci Dels Elevadors, Escales Mecàniques I Portes Automàtiques. Fundada El 1910 A Finlàndia, El 2017 Va Tenir Unes Vendes Netes De 8.9 Bilions D’Euros, Som Més De 55.000 Treballadors, Repartits En Més De 1000 Centres De Treball A Més De 60 Països Al Voltant Del Món.

La Nostra Passió Per La Seguretat I La Qualitat Ens Defineixen, Els Nostres Valors: Energia Per La Renovació, Guanyar Junts, Passió Pel Rendiment I La Satisfacció Del Client, Formen Una Increïble Base Que Descriu Com Som Treballant, La Nostra Cultura De Companyia.

A Kone La Clau Del Nostre Èxit Són Els Treballadors. Ens Enorgullim D’Oferir Una Àmplia Gamma D’Incentius Que Motiven I Animen, Fen De Kone Un Gran Lloc Per Treballar. Vols Unir-Te Al Nostre Equip?

Busquem Per La Nostra Seu A Andorra: Tècnic De Manteniment

La Teva Missió Principal Serà Garantir La Seguretat Mitjançant Un Adequat Manteniment Preventiu I Correctiu Dels Equips D’Elevació, Promovent Els Nostres Serveis A Través D’Un Adequat Assessorament Professional.

Volem Que Tots Els Nostres Empleats, Usuaris Dels Nostres Equips I Partners Arribin A Casa Segurs Cada Dia, Per Això Busquem Tècnics Que Realitzin El Servei De Manteniment Respectant Els Estàndards De Qualitat, Els Processos, Temps I Que Mantinguin Una Bona Relació Amb Cada Un Dels Nostres Clients. A Kone Fem Les Coses Junts, I Tindràs El Suport D’Un Equip Destinat A Prestar Suport Al Teu Dia A Dia I Comptaràs Amb Un Supervisor Que Treballarà Al Teu Costat Per Aconseguir Els Millors Resultats.

Si Disposes Del Carnet De Mantenidor D’Ascensors, Àmplia Experiència En La Gestió Del Manteniment Preventiu I Correctiu D’Elevadors Multimarca, Carnet De Conduir I Aportes Experiència Al Servei Al Client, T’Estem Esperant!

A Kone Oferim:

- Incorporació A Una Empresa Multinacional Líder Al Sector.
- Lloc De Treball Estable. Contracte Indefinit.
- Salari En Funció Del Perfil, Categoria, I Sempre Per Sobre Se Conveni.
- Remuneració Fixa, Més Variable I Incentius.
- Possibilitats De Desenvolupament Professional Reals.
- Excel·lent Ambient De Treball.
- Formació Continua A Càrrec De L’Empresa
- Vehicle De Treball, Mòbil

A Kone Ens Esforcem Per Ser Un Gran Lloc On Treballar, Estem Orgullosos D’Oferir Un Gran Nombre D’Experiència I Oportunitats Nacionals Que T’Ajudaran A Assumir Els Teus Objectius Professionals I Personals. Treballar A Kone Et Permetrà Tenir Una Vida Sana I Equilibrada Entre La Personal I La Professional.

Som Una Companyia Adherida Al Pacte Mundial De Les Nacions Unides, No Discriminem Per Raons De Raça, Color, Sexe, Edat, Origen, Religió, Gènere, Estatus O Discapacitat.REF: 439971
Минимальная годовая зарплата: 22.000 €
детали

черты


  •  фиксированный контракт
  •  Обучение в компании
  •  немедленное включение
  •  полный рабочий день

место

Raquel Castejon

пользователь профессиональный
из Альта 14.02.2019
пользователь num. 33800

Связаться с пользователем
контакт Raquel Castejon
Tel. 647339349
Скажи мне, что ты видел buscofeina.ad
raquel.castejon@kone.com
www.kone.es
C/ Santa Leonor Nº65
1 группа объявлений finpp.com
1 объявления buscofeina.ad

Обращаться по электронной почте
Заполните поля ниже, чтобы отправить сообщение электронной почты рекламодатель.
 Imprimir fitxa en format pdf

 Выделить это объявление Премиум
L'anunci es posarà en el primer lloc disponible de portada, apareixerà com a publicat ara mateix i tindrà un ressaltat Premium amb més visibilitat.

Puja i destaca aquest anunci per SMS enviant:

TOP 439971 al 808

(Cost 2 € + Canon, servei professional operat per Andorra Telecom)

 Другие объявления этого пользователяВсе фотографии Обратите внимание